Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala, to da je izvršio samoubistvo, a volio ih je sve, mislim da se to tek neće moći da uklopi u ovo sve, jer tako su govorili i za druge repere, ali opet ne može se spekulisati.
za samoubistvo nema oprosta
ko je ovaj
Islam je spas za ovakve bolesti!!!
Kazu ne postoji niti jedna osoba koja za zivota ne pomisli barem jednom na samoubistvo. Tako da ako niste do sada pomisljali na isto, budite sretni. Šta se događa mladim ljudima? Ljudima fali prvo fali neka veća svrha, pa većina misli da su nesretni jer nemaju para i onda dobiju pare, pa im zna i gore bit... a gledaju na Instagramu svi sretni i nasmijani. Imamo i ljude koji se sami rode sa manjim serotoninom u mozgu i nista ih zivo ne moze uciniti manje depresivnim, osim tableta.
Ono što se zna jeste da su se ljudi i hiljadama godina prije nas ubijali, pa i oni na velikim pozicijama. Malo raje zna, ali je provjereno da je bio period i kada je poslanik Muhammed pomišljao na samoubistvo. O tome se nigdje ne priča doduše.
Ti meni kažeš da ja pričam kao 'da ja znam sve o tome i da sam tu bio' a onda kreneš tvrditi druge stvari. Ima dosta provjerenih izvora, izmedju ostalog Sahih Bukhari gdje piše da je poslanik Muhammed nekoliko puta se penjao na brdo da skoči nakon objave jer je mislio da je opsjednut demonima, a to je tada smatrano brukom u njegovom plemenu...svaki put bi ga spriječio Jibril govoreći mu da nije opsjednut nego da je stvarno poslanik.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bio je dobar lik. Pratio sam ga, pametan momak.
Nikad se glupi ne ubiju već samo pametni :(
I spiritualist Eckhart Tolle se htio ubiti prije nego je skontao da je on dvojica ustvari, kad je rekao 'ja ne mogu više živjeti sa sobom'. Ovaj ja je pravi, a sobom je lažni tj. ego. Kaže najveća laž na svijetu je Dekartova izreka 'mislim, dakle postojim' ili 'mislim, dakle jesam'. Vi niste onaj koji misli, to je samo ego. Ovo možete skontati nadgledanjem misli ili prebacivanjem sebe u sadašnjost...