Uspješna glumica
372

Đurina kćerka otkrila: Nana mi je rekla da imam hrvatski naglasak, ne znam ni ja čija sam

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Zala Đurić, starija kćerka Branka Đurića Đure i Tanje Ribič, krenula je stopama roditelja te je kao svoje zanimanje izabrala glumu, a krase je i drugi talenti poput pjevanja i pisanja.

Završila je prestižnu glumačku školu HB Studio u New Yorku te je svoje znanje pokazala u ulogama u dječjem filmu "Kapa", potom u ratnoj drami "Šesti autobus" te filmovima "Dedek gre na jug", "Traktor, ljubav i rokenrol", "Nika" i "Kajmak i marmelada".

Publiku sada osvaja i ulogom u slovenskoj seriji "Skriveno u raju", a nedavno je progovorila i o tome kako je uspjela prikriti svoj naglasak, koji je kombinacija slovenskog i bosanskog, u seriji.

"Tokom snimanja filma i serije 'Šesti autobus', živjela sam u Zagrebu. I sad često dolazim u Zagreb, tako da mi za ulogu nije teško skinuti taj naglasak. Na setu serije 'Skriveno u raju' moj je profesor bio kolega Matino Antunović. Ali u privatnom životu govorim neki jugoslavenski miks. Prošli put kad sam bila u Sarajevu nana mi je rekla da imam hrvatski naglasak, kad sam u Hrvatskoj, svi mi kažu da imam slovenski naglasak, a za Slovence sam Bosanka, naravno. Ne znam čija sam. Ali znam da sam naša", kazala je simpatična Zala za tportal.

Glumica je dodala i kako najviše vrijeme s najbližim voli provoditi na svježem zraku, uz dobru hranu i bez telefona.

Što se tiče budunosti, Zala kaže da je zadovoljna sa stanjem u kojem je trenutno.

"Super je tako kako je. Samo da si mogu kupiti hljeb svojom umjetnošću i bit ću sretan čovjek", poručila je.