Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ista ćaća fakat
I nije joj neka sreća.
Iz nekog me razloga podsjeca na Tanitu Tikaram
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cija si ti je najmanje bitno u zivotu.
Ista Bukurija sa autobuske stanice
frau Perhan iz supermarketa
Đelem đelem
Lijepa ko babo.
A jesi "ljepotica" na ćaću...
dok se seljaci svađaju oko apsolutno nebitnih stvari, ljudi ive, putuju, imaju dobar posao, provode svoje dragovjeno vrijeme sa drugim dobrim ljudima kojima nije bitno koje ti je boje kosa, boja koe, ime ili prezime.... a seljaci uvijek pitaju "čiji si" i ono klasično "nije naš".. ne, takav naš ni ne elim biti... svako dobro zala i dalje puno uspjeha...
ja da se rodim i da me pitaju sta bi volio da budem,ja bi ako bi mogao da budem bijeli konj..
Budi kao tata. Sa svima cool. Ne zna ko je poceo rat. Ne zna sta se desilo. Samo je eto zapucalo. On se kao sklonio u Sloveniju da nije ni na cijoj strani. Čovjek jednostavno razmislja kroz dolare, marke, kune, i dinare. E tako i ti. Samo se pravi luda.
Jel pametan on ili ti što te sve boli na promjenu vremena?
Ovu je pravio sa nekom iz Filma Dom za Vješanje
Đasmine, dira me Hakala.
Hakala ostavi ga j.ti m.svojuuu
Gare su zakon
Ti si Bosanska kao Hana ali kao san svakog Bosanca ti je biti Hrvat
Budi svoja i voli sve ljude, bez obzira odakle dolaze i koje su vjere.
Minka.ro
Mozes biti i moja i ja tvoj