Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno sta je ministrica pogrijesila ??? Ko u vecini evropskih zemalja ima veoma jaku mafiju i kriminalce ????
Srbija
Ne seri, najteže je prihvatit ružnu istinu o sebi, ali je najgore negirati je. Ima i neopravdanih komentara od ksenofobičnih ljudi to stoji, ali u ovom slučaju ništa nisu slagali, pa statistički među drugim nacijama doseljenika nisu ni blizu toliko kriminalni kao Albanci, i šta sad treba mijenjati statistiku i činjenice da bi se vaša krhka osjećanja pazila. Ma marš.
JEST London spoj kultura ali VI ste NEKULTURNI ne može te se emancipovat za 100 godina
ti si najveći ambasador šipaca na kugli zemaljskoj, mi za 50 godina nećemo imati takvog patriotu
Od 1992. nije na Kosovu ali ljubav prema domovini je jaka, respect
Kao prvo, rođena je 1995 i to u UK. Kao drugo, išla je četiri godine u školu u Prištini.
Ekološki nježno, po svim kriminalcima, uvrijedit će se...
Što bi rekao Dodik cighanija
Dobra je ova ko avion,,a šta priča nije važno,,Englezi je vole ko da je Elizabetina unuka
Sve Bošnjakinje koje se udaju za Albance, njihova djeca budu Albanci bez ikakvog drugog identiteta. Dua se žestoko bori za albansku stvar, jer je tako odgojena. Ali bez bosanskih gena, teško da bi dogurala dalje od slastičarne ili pekare, pjevušeći roka mandoline dok mjesi hljeb.
bez novca albanske mafije, pjevala bi u nekom pubu u londonu
Kakvih bosanksih gena? Je li ti "geni" isto važe i za Ritu Oru, Avu Max, Beba Rexu i Eru Istrafi? Dua potiče iz muzički obrazovane porodice a to što se ti vodiš sterotipima o pekarima u BiH govori koliko si samo ograničen. Važe li geni i za Sulju i Muju? Otvori malo oči, idi malo dalje od mesa u Jablanici.
Dobra do boli Dao bi joj čitavo povečanje penzije sa pola sata.......hebiga to je meno bogastvo a njoj...p.........n dim.....
A šta će siroti ljudi, pokušavaju da pobjegnu iz bjede i sirotinje i nađu iole normalan život u nekoj drugoj zemlji. Britanski ministri bi trebali da imaju malo više razumijevanja za taj bjedan, osiromašen narod.
Oni misle mi smo željni njihove kvazi civilizacije. Ne daj ti bože nikome.
I mene je iskreno zabolelo a i pogodila cinjenica da vas liferuju iz Engleske nazad u Albaniju. S obzirom da su oni jedni od glavnih mentora i sponzora velikoalbanskog terorizma i velike Albanije ocekivao sam mnogo vise empatije, onako kao sto su to Srbi pokazali izmedju 2 rata a i posle ww2. A onda, protokom godina, nadao sam se da zahvalite Englezima sa `Ljondon Republjik!`, kao sto ste i Srbima. Izgleda da su Englezi malo pametniji od Srba i u tom pogledu sam razocaran.
postujem Albance opasno,ne daju na sebe,da smo mi bogdom bar 50% ovakav narod, nece te sigurno prvi prevarit. Ako si u redu pomoci ce ti ako treba nesto,posebno nama Bosancima,znam iz licnog iskustva, imam dosta prijatelja sa Kosova i Iz Albanije za ove ljude sve naj
Ministrica unutarnjih poslova Velike Britanije Suella Braverman izdvojila je "albanske kriminalce" dok je govorila da je došlo do "invazije" imigranta na Englesku u debati o prelasku malih brodova preko La Manchea. - da je pametna klk je slavna ne bi imala sta da komentarise