Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednim dijelom albanka i bosnjakinja
Neka bude donji dio naš s obzirom da su joj sise male
Jedna neistina izgovorena nekoliko puta (samo na Balkanu) postane istina. Majka joj NIJE Bosanka (Bosnjakinja). Udjite na zvanicnu stranicu Dua Lipe i provjerite ili jos bolje ukucajte ime njene majke bilo gdje i vidjecete sta ce izaci. Zena se preziva Rexha djevojacki i iz Pristine je. Kakva Bosanka.
Ma ljubi brat 🇧🇦🇦🇱❤️🦅
Odakle vam to da joj je majka Anesa Bosanka? Hajde jednom provjerite nesto pa onda napisite. Zena se djevojacki preziva Rexha (čita se Redža) i porodica joj je iz Prištine. Svako voli svojatati svjetski poznate ličnosti,ali ovo jednostvano nema veze sa realnošću. https://dualipa.fandom.com/wiki/Anesa_Lipa
Prije nego sto kliknute dislike barem otvorite link na kojem se jasno pise. Ni meni se ne svidja sto je -11C vani, ali ne mogu reci da je +25C kad nije.
O BiH nista?Na zapadu je iskljucivo slikaju sa "straznjicom u zraku"!
Eto uspjeli ste me navući da komentarišem. Svaka čast Dua Lipa.
Hebeš portal gdje ima više nacionalista nego normalnih!!!!
sosonko ne seri velka albanija nije bila niti ce
https://youtu.be/_TtTeGbPC5c https://youtu.be/tN_ZFyf20TU
Ratovase s NATOm nije stid ih reci Ubili im nisu vojnika ni jednog A vlastitu djecu su pobili u Peci Planeta se stidi tog naroda bijednog
mrš
Čak i Kosovo ima Duo Lipa... A BiH ljepotice ili odoše u Srbiju ili EU...
Za to su sve ovi naši domaći Rusi krivi. Da se nikad ne zaboravi.
Aj ken bi d van... uooo aj ken bi d van...
Tako je Dua, nemoj biti kao Emir Hadžihafizbegović
Emir je legenda, a ti ruzni uzp trol
Zbog ove ljepotice poćeo sam slušati Pop. Dotada sve Šemsa, Sinan i naravski ilahije i kaside.
Mislim da ce Bosna i Hercegovina ubrzo priznati Kosovo.I trebalo je se to desiti davno da nas nije kocio Laktaski vepar.
🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰