Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dusko, nema gore stvari kad se zaljubis u kuravu. Znam iz svog iskustva :D Srce sve oprasta a razum ti govori drugo, i tako borba. Nadam se da ces naci dostojnu zenu sebi, ljubav i postovanje.
Jest jarane al kad mu ga jelena izvuče i kad ga odradi maksimalno i dozvoli mu da joj radi sve što poželi onda on tu pada, jer ona je bukvalno perverzna i mala od skandala,.. ona voli keks i uživa u tome i još više pokazuje nego to zapravo i jest normalno i onda to sve kada sabereš i oduzmeš, padaš!!!
Uz tebe su svi muškarci. Žena mu godinama nabija rogove, kara se otvoreno sa drugim tipovima, provocira, izgleda kao neka eskort dama.
zar ti treba to "kao"
Trebo si je otrest ubit brašno u njoj 🤣🤣🤣
Duško Dugouško
realno kobilu si oženio i kobilu si dobio, kad se ritne nemoj da ti smeta, svakako evo 20 godina gola hoda i jedde govna na sve strane.
karleusina ljepota ostavlja bez daha - toliko bjeze od nje da ne mogu ni disati
Kako ti se digne na tu plastiku druze, vidi je ko trandza jbt
Nepismeni idiot!
Napisao u na instagramu ne opiri se mala znaš da duško voli borbu odmah obrisao post
zasluzila je drolja da je nogama ubijes a ne samar 🐐🐐🐐
Da bog da umr0 majci na rukama koja te tako odgojila
Izgleda da je on nasao drugu zensku pa se sad ona kao nesto osvecuje
Kako smo samo opaki mi Bosanci, neka nam je dobra Arkanova udovica. Jelena je jedna od rijetkih poznatih licnosti koja se ne boji ratne zlocince nazvati njihovim imenom, priznati genocid u Srebrenici, iako to direktno narusava njenu popularnost u Srbiji. Ali ne, mi ovdje komentarisemo njen privatni zivot i ono sto se desava i moze desiti svima nama kao pojedincima.
Buraz pocepaj je veceras ili zovi Ognjena je.o svadze
Duško je rješio da joj više ne prilazi, ni sprida ni odzad.
Instagram = legalna prostitucija!
izbori se za djecu.da nju sretaju što manje.ona nije za braka.ona želi da radi kako ona hoće.a na putu si joj ti.
Ja ovoj Jeleni nista ne vjerujem!