"Kao u pjesmi"
338

Džejla Ramović o skrivanju ljubavnih partnera: Obratite pažnju s kim se pojavljujem

N. O.
Screenshot/Ami G Show
Screenshot/Ami G Show
Bh. pjevačica Džejla Ramović gostovala je sinoć u emisiji Ami G Show, a pri dolasku u studio je prokomentarisala i svoj ljubavni život.

Mlada pjevačica krije svoj ljubavni život od javnosti, a uzevši u obzir da je to česta tema glasina, osvrnula se šta je zapravo istina. Nedavno su je zbog saradnje i tajnovitih poruka povezivali sa srbijanskim reperom Hennyjem, a ona kaže kako je njen ljubavni život zapravo kao u novoj pjesmi.

"Za moje prave veze niko nikada nije znao, samim tim su bile tajne, kao u pjesmi... Dečko koji je pisao pjesmu je namjerno pisao tako za mene. Teže je sakriti partnera kad si javna ličnost, ne mogu da kažem da nije", rekla je za Blic.

Kazala je da zapravo odgovor na pitanje ko je njen partner može biti svima "ispred nosa".

"Nekako je to potpuno drugačije... Kao da vas ne zanimaju istine. Kao da bježite od toga... Kad se pojavim sa nekim ko to može da bude, ko može da mi bude partner, vi kažete da nije i onda ne dirate tu... To mi je jako zanimljivo. Obratite pažnju sa kim se pojavljujem, da, da... Trenutno nema te tajne veze, ali vidjet ćemo", ispričala je.

Pjevačica je nedavno nastupala u Sarajevu u okviru manifestacije Novogradski dani, a u isto vrijeme je predstavila i duet s Hennyjem koji nosi naziv "Tajna veza".