Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja svako jutro prvo trazim s kim se Dzejla pojavila da imam o cemu s kolegicama razgovarati
Molim vas - ne trujte javni prostor ovom pjevaljkom - ko želi da čita o njoj, ima Kurir, Blic i slično. Zadržite bar malu dozu digniteta.
Hawk Tuah
Malo ko ce razumijeti ovaj komentar, al bravo!
Zemljace, jest da sam morao guglati i da su me zbog toga presrele reklame sa komšinicama, ali sad sam valjda malo internet-pismeniji i kulturniji
Mnogo se ufurala, a bila simpaticna cura
Sta nas briga
Kakvi su joj ovo odgovori hljeba ti, ništa ni s čim. Ubij me ako ona sama zna šta je rekla. Smarate nas s njom.
Da nema veze sa "poštenim" bekto precisa nikad je ne bi spomenuli,ovako svi ispaštaju što joj se mati voda sa njim.
Šta je sa Sejlom Zonic? Jel pokazala "isklesano tijelo" na instagramu? Da li joj je mentorica pokazala suprugove "trofeje" iz rata?
Bi seksualna osoba
Aha super informacija. Ajmo sad malo sta nam je Sejla Z. jutros doruckovala i iske njala.
Hajde ba Dzeki zna se to ko je sad imate i dijete i hija Rabija :))
Sinoć pjeva sa Srbima
koje nebulozne cura priča. sad ću uzeti godišnji i odoh da pratim skim je ta cura. šta koga treba da brine njen status, ona odlučuje o tome u što će tražiti najljepše godine života. a šta ako je to neka tajna i zabranjena ljubav ili curi ne treba momak
Nada se Dzejla da neces obrukati istocnu Bosnu i cure sa Drine
Koga boli ona stvar, s kim se ti pojavljujes....