Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte nas molim vas zamarati ovakvim, znate vec sta. Novinarstvo , dno.
Iskreno, nemam nista protiv Dzejle. Cura je kulturna, lijepa i dobro pjeva. Medjutm,kad su u pitanju one influencerice, samo cu reci da se niko tako ne uzdigne k'o malogradjanke
Drage nase ljepotice, kakav je osjecaj iskakati iz pastete?
i biti dezurno spadalo
Bljak...
Đžejla, Šejla...evo plaćam duplo samo da ne objavljujete ništa vezano za dotične
Sta su jutros jeli za breakfast, niste nam prenjeli?
Nit nju slusam nit sestre pratim ali jedno je bez sumnje, sve tri su prelijepe. Nekako mi nije tesko kad ovakve iskacu na svaki drugi clanak. Koliko vidim nijedan nije vezan za neki skandal, uglavnom su ovako neke bezazlene stvari i to mi je ok.
Koga je to briga kao se ti osjecas
Jeste "javne" osobe, ali ne mora biti javno sve što kažete, uradite, napravite. Da budu mubarek prinove, ali djecu dalje od javnog života.
....i naravno Džej.
Evo crkoh od dragosti
znate li vi meso upajcat?
Prdi mi se..
Što su se ofajle sastale
A divi fonasi u Dzejle
Upravo osjetim nagon na povracanje i defekaciju.
Mora da je dijareja.
Mora da je dijareja.