Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ona ako nam je ponos bas smo u banani
Mi Bosanci nosimo to "komšijsko" (da ne kažem srpsko) u sebi da nam je estrada najvažnija sporedna stvar. Ustvari, ako ćemo realno, važnija je i od politike (koja je kao nesporedna). Tako da, DA, ovo je ipak velika vjest za svakog prosječnog Bosanca. Složit će se mnogi, puno važnija od formiranja novog saziva Vijeća Ministara.
Ona da otpjeva pjesmu Fredija... Ovi što joj pišu da je ponos, nikad nisu ni čuli za Queen, a ne za ovu pjesmu.
Ova mlada djevojka treba na se okani instagrama i da i te njene sestre “odvade” malo.. da snimi neki konkretan album i da se bavi muzikom. Jer poslije cijelog medijskog prostora i paznje - gdje je hit??! Daj konkretnu pjesmu!
I ona se počela guziti s nekim Hrvatom u Barceloni🤣🤣🤣 Mala puca na visoko samo🤑🤣🤣
Glavni nam ponosi postali Grandovci, e jesmo u sup.ku baa
*bas
OK nije lose. Ali ovu pjesmu je razvalio u cover verzijama Dimash Kudaibergen i Seann Miley tako da Dzejla ok, nije lose.
Dobro pjeva, lijepa, kulturna, kulturno se oblači za razliku od ovih spodoba sa estrade, bez razloga se djevojka hejta, ali sljedeći put kad odluči da pjeva Freddya neki si šamar prvo pukne.
još nije savladala donje lage,al ima vremena
primi ga u bulju
interpretacija da se FM u grobu okrene. Moras paziti koga pjevas i kako pjevas.
Čitaš instagram komentare i treba ti Prozac i hefta ludare da dođeš sebi od moronizma. Svaki isti, bezvezni i sto je najgore cirkulisu od slimedo alike i od videa do videa.
nego, sta joj je sa sestrom? nikakvih vijesti nemate vec dugo.
Mnogi su polomili zube pokušavajući zagristi orah zvani Freddy,a ova je otišla korak dalje...Ova se obrukala...Jedino se Paul Rodgers uspio izboriti sa tim.Znali su to Brian May i ekipa pa su ga i angažovali da pjeva ne nekim njima bitnim koncertima.Ovo je tanko,neuvjerljivo,usudio bih se reći i nisko,sladunjavo...Ne znam šta joj je to trebalo.Nije Freddy jabuka za bilo čiji zub,a pogotovo za njene lijepe i krhke zube.Inače,zna ona itekako dobro pjevati.
Na kojoj smo razini i u kakvom stanju pokazuju vaši komentari.
Jeeeee, ponovo su tu Ramovicke...jeeee, zazeljeli smo se tekstova o njima. Gdje su seke?
Bezveze
Sve su ovo mediji krivi, pa kako molim vas " Ponos naše Bosne" Dzejla Ramovic jer dobro pjeva. Pa ljudi do kad vise ovaj ponor i i ispiranje mozga narodu. Ne zelim apsolutno da nabrajam sta je sve PONOS NASE BOSNE a pjevanje je njegdje na posljednjem mjestu. Sve dok je pjevanje po Beogradu ili bilo gdje drugo ponos... ne znam strasno fakat dno dna