Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djevojka je jako lijepa a i lijepo pjeva. Cini se i kao pristojna, odgojena, odmjerena. Samo mediji malo pretjeruju.
Da mediji pretjeruju ovo sto pisu da su dzejlu obezčastili saša popovic i marija serifovic nema veze sa istinom na instagramu se cura slikaa ima momka
Ista majka, FGRJ hahaha
Srednjoskolci nam osvajaju medalje na takmicenjima iz fizike, matematike, studenti sa zlatnim znackama isto tako ali njih nema nigdje u vijestima jer sta je to u poredjenju sa Zvijezdama Granda i influenserkama napuhanim i plasticnim ..........
Ljudi gledaju u ono sto misle da ce im donijeti korist na sto laksi nacin (to je prirodno i normalno). Primjer, mladu djevojku ne zanima da gleda nekoga tko radi fiziku i matematiku jer ne vidi da od toga ima koristi, a jos je i tesko. Pratit ce vizualno privlacniju plasticnu - gdje svojim ocima vidi da od toga ima koristi. Npr. Barbara se udala za Dzumhura i osigurala zivot sebi i svom potomstvu - vise nikada nece morati raditi 30 dana za 300KM.
@xibalba1600ad777123 plitko gledas, ovi koji osvajaju medalje iz fizike, matematike upisuju prestizne univerzitete i kasnije zaradjuju ogroman novac u velikim kompanijama, cak i veci nego ovi medijski klaunovi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
'Dzejla Ramovic zaklala paštetu=Glavna vest na klixu pali ste na nivo kurira i avaza...
Ova kad prdne izadje na klixu
Čuvaj se kupaonice Džejla
Rijetko bezlicna pojava. Mozda da predaje geografiju u osnovnoj skoli sve bi to bilo ok. Ali njeno prisustvo na sceni je tako bezkarakterno, mlohavo i prosjecno. Samo zamislite muzicku scenu bez nje. Da li bi bilo ikakve razlike, osim za nju licno, da je nema na estradi? Da li bi iko, ama bas iko negdje nekad rekao eh da je Dzejla tu sa onim njenim hitom, to samo ona moze otpjevati? Don’t think so.
Meni ona sve, kako koji dan, sve više ružna
Najbolji opis trenutnog drustvenog stanja je pjesma Dvadesetorica - pet lajkova
Država samo što nam se nije raspala na proste faktore, a ovo nam je glavna vijest.
dosta vise za zvezdama granda, infleunsericama i spermusama
Ocigledno da dobro plaća novinare da pisu o njoj. Sada se samo ceka da "upeca" nekog fudbalera pa da glumi bolesnog majmuna po stadionima.
Ljepše joj stoji ravna kosa...
Ko je sad ova?
Baš me pomela
Jel dosta vise o grand pjevaljki, nemam nista licno protiv, ali pretjerujete, clanak o njenoj frizuri, pa hebem mu
Ljepa a zamisli sada na nju pritiska da mora uvijek izgledati ljepo,ne smije biti opustena ,zapustenija i slicno,zivot ce joj se svoditi na to jel ljepa ili ne.
Kod mene je izazvala pometnju al bas