Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jes ružna treba. Usne ko guzica od majmuna
Čmar od pavijana presade na usta. Sve su iste na kraju.
prikrsti barbara njih dvoje alaham
Ona izgleda muzevnije od njega.
Pokakim mu se u usta
ala je našo sebi trebu :D
Roditelj 1 i roditelj 2
Nekad nea razlike izmedju Klix-a i P0r.hub-a! I tamo i ovdje trebe identično izgledaju.
Cekamo slike sa krstenja malenog Luke
barbaru ko da su pcele izujedale pa otekla
Prije dok smo bili ostali pri popisu stanovništva, kulturom smo prihvatili i sve tuđe običaje a svojih se sramili pa smo tako i kitili jelke, odricali se svega svoga, prihvatali sve tuđe... Ovi Srbi su trebali nas pustiti i dalje da kitimo jelke, sklapamo mješovite brakove i za cca 15 godina većina muslimana bi se posrbila iako se BiH osamostalila, bez rata se moglo puno više postići. Evo primjera čovjek koji je rođen u takvom braku.
Neko je davno rekao Milosevicu da nisi poceo rat bosnje bi same presle u srpstvo
@Brada1977 ma Krajišnik možda... jer sam nedavno pročitala da je on davno izjavio nešto slično.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sihre.
Ne vezano za Dzumhura... Jelka nije u tradiciji muslimana. Cak i ovi sto su ateisti, nisu mi najjasniji. To drvo se zove bozicno drvo, na vrhu ima zvjezdu koja ima simboliku iz krscanstva. Razumijem katolici da kite, ali muslimani??? A ni pravoslavci mi nisu na cisto.
Nisi ti sam sebi načisto🤣
Jao dromfulje :D brate Džumhure
Ovaj damir mi je uz đžeku jedan od dražih Hrvata
Dzumi Gospodin !
a koga su stavili ispod jelke
Dajte ba, čovjek ima pravo djetetu dati ime koje god hoće... Šta se vi petljate... Što se Barbare tiče, možda ima dobru dušu...
Ne znam iskreno zašto ovo i čitam ali ne mogu da vjerujem u izbor. Da se razumijemo nije bitno ime ni porijeklo ali materijli jesu. Pored normalne karijere nađe neku plastičnu sponzorušu strašno.
Jos ishabanu , za 10 godina bice mu ko nana!