U Novom Pazaru
150

Emina Jahović se prvi put udala kao tinejdžerka: Imala je 17 godina i u braku je bila šest mjeseci

Klix.ba
Emina Jahović (Foto: Instagram)
Emina Jahović (Foto: Instagram)
Pjevačica Emina Jahović svoj ljubavni život oduvijek je skrivala od javnosti. Međutim, neki detalji ipak su ugledali svjetlo dana.

Tako se o njenom braku s turskim pjevačem Mustafom Sandalom dosta toga zna, dok je situacija potpuno obrnuta kad je riječ o prvom vjenčanju s njenim sugrađaninom iz Novog Pazara.

Mnogi ne znaju da je Emina prije Sandala već bila u braku, iako je tada bila maloljetna. Naime, Emina je kao tinejdžerica ludo bila zaljubljena u jednog Aladina zbog kojeg je i pobjegla od kuće, međutim, kao mnoge mladenačke ljubavi, ni ova nije opstala.

U braku su proveli samo šest mjeseci, nakon čega su shvatili da je to bila greška. No, pjevačica se ovog odnosa nikad nije sramila, naprotiv, o braku je jednom otvoreno i govorila i otkrila kako je tada izgledala.

Pjevačica je više nego slikovito opisala kako je izgledao dan kada je izgovorila 'da'.

"Nisam čak ni bila punoljetna. Lijepo je to bilo, imala sam lijepu vjenčanicu i prekratku kosu, centimetar i pol. Lijepe su te neke ozbiljne stvari koje vam se dogode kad ste mladi. Poslije toga kad zakasnite, to je malo ozbiljna situacija", rekla je svojedobno Emina.