Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Milan Lukic je ucio,zivio i druzio se sa Bosnjacima pa na kraju znamo ishod,a takvih je medju Srbima bilo na hiljade i uvijek ce ih biti.Semso ovako dodje,prospe suplju i ode za Hrvatsku,a ova djeca ce sutra nastradati kao i njihovi ocevi ako povjeruju u tu njegovu pricu o bratstvu i jedinstvu.Ove Semse su najgore zlo za Bosnjake.
Znaci, ti bi da mi svi živimo zauvijek u mrznji i nepovjerenju, dok je svijeta i vijeka? A kao fol, neki si "patriota" i ti i zelis cjelovitu BiH? Vidi, ja želim cjelovitu BiH i zato volim sve normalne ljude, bez obzira koje vjere bili. Za dobrobit svoje drzave i svih svojih sugradjana, želim da se ovaj nas pomiri i da krenemo dalje. Ovako propadamo.
Uzgred, prve komšije su mi Srbi i Hrvati i valjali su mi glave na ramenu, a tako sam i ja njima. Isto tako, najbolji jaran mi je Srbin. A ti i tebi slični, samo mrzite, ugušit ćete se u toj mrzni, bez obzira koji ste i kako se zovete.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bratoubilacki rat? Nit su mi braca nit ih smatram istim kao sto sam ja. Moze se zivit skupa ali nikad vise braca i to je jasno
Gledajuci po komentarima i zasluzili smo palestinizaciju .jer vecina ne zeli suzivot . Ako vi ne zelite ja zelim . Prvo promjeniti svoju svjest da bi mjenjao tudju
Mufljuz i on i Ćamil,koji je kitio Vučića ,negatora genocida,Srebreničkim cvijetom.
Nemaš ti pojma o životu portiru Šemso,,hajd ti nazad medju svoje purgere i tamo im se uvlači u pakšu ko što si navikao
Jedan od rijetko normalnih, realnih i pozitivnih ljudi u ovoj nesretnoj državi. Svaka podrška za Enisa...
Nema vece seljacine na daleko
E, ovo je ljudina! On uživa u spajanju ljudi, a ne kao ono go*no Emir Hadžihafizbegović koji lobira za SDA, kao da nam već nije dovoljno svima nacionalima, etno čobana i razdoru i destrukciji ovog naroda na našim prostorima.
skonto sam ja da je ovaj zutalj obrnuto proporcionalna nakaza od onog hadzi-lorda..... budaletina 1/1.....
Zar se nismo ubijali medjusobno ."
Pa i jesmo, i mi sarajevska djeca smo odgajani u mržnji, da mrzimo druge evo ja prvi 94 godiste, i svi moji drugari su nacionalno odgajani, sarajevo kao multi-kulti grad a stopa miješanih brakova veoma niska
nisi ti iz Sarajeva..