Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bih je skonto da prodje pored mene bukvalno
'Mogla j' otic u albaniju za 100 evra 7 dana '
Sta misli Kate? Uzimat milione po turnejama i odna tražit privatnost na poznatim svjetskim destinacijama? Sto ne ide na planinu iki u Afričke džungle
Kreteni dosadni. Ne daju ljudima da uživaju već ko muhe letaju okolo.
jashe Kejti, nesilazi
skonto kad ste mi vi rekli🤣
Pogledajte video na You tube o Katy kojoj je ovo umjetničko ime i njoj sličnim poznatim osobama,zaštitni znak im je poznato oko u piramidi koje označava pripadnost masonima to jest obožavateljima demona,oni su s ciljem odabrani da budu u službi velikih močnih mračnih sila koje preko ovakih osoba šire nemoral i zaglupljuju narodne mase.
Tebe je vec zaglupila😂
Kaki Dubrovnik Rvatski turizam ba propada, niko ba neide tamo
idu snobovi koji se pale na ove fazone
Drzavni proracun u 2023 Hrvatska 25 milijardi eura(od toga 12-13 milijardi od turizma).BIH proracun oko 3.5 milijarde KM.Sta reci osim da Bog da, da propadnemo ko Hrvatska.
Reagirala: Hear me roaaar 😄😄
sejtanska posla pa hajd.. neka hvala radije bi volio svoju familiju u drugoj drzavi koju nisam sto godina vidio nego ove demone koje sire svoj zapadni debilizam
da je dosla sa svojim muzem bio bi tu na videu.. ocigledno ovo nije ona prestati navlacit ljude
prestani;;
to se zovu naručeni fanovi koji vrište,padaju na koljena da se slikaju i sl.
koja je od ove 2 kety i gdje glumi
I kissed the a girl ;) Dobra riba Kate...
ne peri me s keti peri