Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka ih proziva. Treba ih prozivati svaki dan.
Štukan oštar i precizan
Feda svaka ti je tacna dobro Si ti to detektovao i u centar Bravo.
Sve si prilično pogodio jedino mi smeta kada uporedjuje grupe po religiji i grupe po naciji što je prilično tupavo! Ako kažeš prvo muslimani valjda je logično da nastaviš niz pravoslavci, katolici, budisti, evangelisti etc
Jedna od najprecizniji diagnoza iz mase njih,koje su konstatovane nad srbima. Feđasrž si pogodio, ali si mogao jos otici u detalje, ali bit ce prilike.
Nema veze što si ateist, ljudi su te stavili u isti koš sa muslimanima. Isto kao mnoge 95'. Srpska politika se nije nimalo promijenila, svi koji nose muslimanska imena za njih su meta.
Bravo Fedja. U sridu.
schule
Ispravno sve čovjek govori
Ovaj covjek pravo govori
Fedja sve si reko o samoljubivom covjeku koji sebe smatra genijalcem, da se prije Tesle rodio on bi izmislio strju, jedino genijalno manipulise tim drugim Srbima.
Srdjan Nogo i Milan Milenkovic jedini koji stvarno kritikuju režim ,imate njihove youtube kanale...ostalo plaćeno da malo pljucka
Ne znam što si se maltretirao da ideš u Srbiju
A što im se čovjek nagovori a sve u granicama pristojnosti,čak bi ovo njegovo izlaganje prošlo i kod našeg umjetnika sa klixa
svaka na mjestu
Moras uciti od Natsse Kandic, Canka, Cede itd. Razumes. Po Srbiji mozes da pljujes koliko hoces samo ne smes da zakacis Visoko Mesto. To se ne prasta. Pazi. Pazi, Generlstab se poklanja onima koji su ga srusili. Toni Bler moze. Gerhard Schroeder moze. Al Fedja ne moze. Pa ti si faca covece.
Veliko bravo za Stukana