Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek je kakve veze on ima sa Beogradom isto ko ja sa pribojom
Kakve ti imas veze sa Turskom pa bola Bosne podrzava Erodoana
Cicibannn, Republika Bosna i Hercegovina je bila međunarodno priznata građanska država. Nakon toga izvršena je agresija od strane svih susjednih zemalja. Zatim je silom od međunarodne zajednice nametnuto da potpišu mirovni sporazum i postaje država BiH s tri konstutivna naroda, dva entiteta, visokim predstavnikom, ohr itd. sa mnogo nefunkcionalnih stvari. Samo građanska BiH može funkcionirati bez tog tvog kmeee, help...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"snajperista iz sarajeva" jel to misle na vucica?
Dzoni stulic je najpametniji bio , otišao, makno se odavde bez da ko zna dje i sta jer ovdje naime nece nikad nista da se promjeni. Ljudi rade sve isto u krug , mrzeći mržnju i misleći da se ništa njih ne tiče a što je ispravno to što radiš i da podržavaš svoje prihatelje i osnažuješ odnose primjerom, jer i ti bi to trebao isto tako da radiš u svojoj avliji ali neee , mrzi , piši ovde , osuđuj , budi loš , budi isti . 👍
feđa konta da je on neki teski humanista i da ga zbog toga kao gledaju drugacije od ostalih, e emoj feđo
Ovaj lik barem ide golih ruku... a srbi su zajedno sa rusima došli u BIH da ubijaju civile.. pomagajuci bosanskim srbima... Vučko jel te pozdravljaju sa hajl Vučko?
Vucicu,snajperl§to i ublcô.. kako si? Još te srbi nisu izvukli na ulicu?
Fedja zadrzan a Petronijevic i ostali zlocinci lagano prolaze granicu.
Fedja je prepoznatljiv glumac, autor, javni djelatnik i kao što možemo vidjeti neko ko svoje stavove otvoreno iznosi. Također, nastoji biti slobodan čovjek, a to je nešto što najviše nervira Šešeljevu političku školu sa drugog sprata FPN-a "Veljko Vlahović". Problem je što raja koja se nekad skupljala u kabinetu Gaje Sekulića sad bukvalno vlada Srbijom.
Svi koji nisu uz Vučića su izdajnici strani pačenici agenti SAD VB mrininalcirRakao je Vučić da ih plačaju strane ambasade i da se sva sna i da če uskoro sve reči???????'Nego Vučiću pripremaj pare za ratnu odštetu evo več se formira tim mešđunarodnih advokata i sprema tužbu protiv rbije poslije pred+suds Stanišiču i Simatoviču...
a šta je radio vaš posrani preshednik nad Sarajevom 92-95. Itsa payback time babe.
a šta je radio vaš posrani preshednik nad Sarajevom 92-95. Itsa payback time babe.
Ovako je pi*cousti i dosao na vlast! Samo zarobi ili osnuj medij i 50% posla si napravio da pobjedis na izborima i tako je godinama na balkanu.
Otprilike kakav tretman čeka baIije u Otvorenom Balkanu za sve što nije režimu po volji...
Neka je kad se ku..i bez potrebe. Šta on ima sa protestima u BG?
Jebena je korupcija
Sad ce ispasti Muslimanski Extremisti organizuju proteste. Koji ste vi Bolesnici Srbi to jednostavno nije normalno. Nebeski Narod niste vi ni Insanski Narod a kamoli Nebeski!
On je nosio kišobran ! Jel taj snajperista ? Jel bio iznad Valjeva ili Kruševca ?