Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad me zanima ko bi htio organe od narkomančine?
Bravo Fele, kao javna licnost dajes pozitivan primjer, respekt
Clan donorske mreze od 2006. Nadam se da ce nekad nekome valjati (samo se ne hvalim ko ovaj). Neke drzave imaju zakon po kojem su svi potencijalni donori, mogu ti uzeti organe bez pitanja (moras im izriciro zabraniti ako ne zelis iz vjerskih razloga). Treba uvesti i kod nas
"Godinama donor organa" bi značilo da mu svako malo izvade poneki organ. Dajte malo ozbiljnosti u pisanju! Ima nas još, ali mi samo godinama posjedujemo donorske kartice.
I ja sam. Bolje spasiti nekome život nego da truhnu organi pod zemljom!
Svi trebamo biti donatori organa. Kad vec umres onda nekom drugom spasi zivot
Bravo!
Fedza da Bog da ti nama ziv i zdrav bio. A svaka ti cast sto si se tako odlucio.
👍👍👍👍👍🙏
Kaze naslov: pokazao postupak! Postupak cega? Kako se na iphonu otvori medicinaki karton? Eis!