Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fedja druze, ti si gori od njih jer ides tamo. Fino ti rekli da ce te uhapsiti cim krocis i ti opet cackas mecku, a onda dramis i pyyyyyzdis po klixu i medijima. Veliko postovanje za najveceg Olivera Dragojevica, on na jednu stranu, svi vi satro umjetnici sa Dinom Merlinom na celu na drugu stranu
Bio bi jak duet - Feđa & Ramo! Meni je Ramo posteniji i veća fava od Feđe, plus Ramo govori istinu i odbrusi onima tamo a Feđa im se ulizuje i laže da bi bio faca.
Milione su nudili Oliveru da dodje i pjeva u Bg-u ali obraz nema cijenu...najveci je pjevac sa ovih prostora!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dosta vise s ovim. Nije uhapsen nego zadrzan i deportiran. Razlika bitna osim ako ne dramis
Kakve veze koje je nacije mater i ako mu je mati srpske nacije? I Komšićeva je mati srpske nacije, pa je on ispred Hrvata u vlasti. I Željke Cvijanović je mati Hrvatica, pa je ona u vlasti ispred Srba. I Đokovićeva mati je Hrvatica pa je on najveći srpski sportista. I Modrić je najveći hrvatski sportaš i miljenik svih Hrvata, a mati mu nije Hrvatica. Ali je sa Stipom rodila najvećeg hrvatskog domoljuba. I majka Ante Starčevića, oca hrvatske domovine je bila Milica.
U Srbiji ne postoji glasačko tijelo! Postoji samo jedno tijelo a to je vučko istureno lice DB-a koji kontroliše apsolutno sve od medija do sva tri stuba vlasti koja postoje kao puka formalnost!
Dobro si i prosao. Hvaliti se da si skidao ljude sa tvojim kisobranom je za zatvora.
Šta ćeš Fedja uopšte tamo ?! To je jedna bolesna politika, patološko stanje svijesti 80% stanovništva . Tonu sve dublje i nikad se više ne mogu povratiti i biti narod o kojem se nekada moglo puno tiga dobrog reći ??! Sunovrat totalni .
Vučićeva reakcija na ovakve incidente pokazuje odgovorno liderstvo i posvećenost zaštiti Srbije.
Vučićeva reakcija na ovakve incidente pokazuje odgovorno liderstvo i posvećenost zaštiti Srbije.
Kada su zabranjivali ulazak u BiH advokatu Petronijeviću , profesoru Kojiću niste se nešto bunili ...
E moj Fedja, ukakio si i ne vadi se javno samo dublje toneš
i ovaj je u zadnje vrijeme kidisao u srbiju kao sumanut. logicne posljedice. covjek jos nne razumije da su ljudi doboko u realizaciji projekta iz 90-ttih. fedja mmisli sve je ok, vjetar u kosi. Miran.
Neka neka pa im se ti i dalje ulizuj, i misli da ces time nesto dobiti, ti si za njih bosnjak koliko god se ti ogradjivao od vjere, dzaba ti sve, a i otisao si tamo i znao si da ce te privesti ali malo samopromocije nije na odmet, skontala su raja
Ni manje ni vise nego svijetu,svaka cast
Ko te gonio tamo da ideš ?
Maltretiranje sarajevskih medija sa nebitnim Štukanom se nastavlja
Bravo Feđa
Ne znam zasto uopste ide u tu nedođiju
Pa tako je najlakse. Nemam pojma al imam stav. Isao je jer su ga pozvali na knjizevnu tribinu. Hajd se malo informisite prvo
Pa jbte trotribina kad zanas da ce te vlast ofirati i nogorati. Nije mu prvi put da lazne herezu.