Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idem cesto na predstave, i svaki put cete vidjeti ljude koji svojim potezima jasno daju do znanja da su zalutali tu, odnosno da im tu nije mjesto, kao i doticni gospodin iz publike. Guranje prilikom ulaska, sjedanje na tudja mjesta, dobacivanje glumcima, prica tokom predstave i sl su jasni pokazatelji da vam tu nije mjesto.
Mjesto im je u štali
Began je čovjek koji je dr. nauka i koji je prošao svijet. Lično mislim da i Tarik često pokazuje neku prepotentnost. Pitanje je da li je htio da izdominira i da pokaže da je on iz Zagreba donio neku kulturu? ...ili sve ima neku drugu političku pozadinu Vrlo dobro znamo da je Began startovao veoma briljantno u Živinicama! Begane samo nastavi!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fakat ne kontam,pa sta ako su bili ne zainteresovani sto je on morao uopste da im se obraca
i ta stoji....
Dosao Tarik iz Zagreba da prodaje vrhunac svog humora, koji je na nivou pubertetlije, pod kulturu. Naravno moze to prodati pod kulturu samo onima koji pored iste ni prosli nisu. A jos gori su ovi koji mu podilaze i kao izvinjavaju se radi njegovog neukusnog nastupa.
Mnogi bi htjeli Begana u svom drustvu..to je svjetski covjek a nas. Malo vise citajte o tome koliko se taj covjek trudi odkako je postao gradonacelnik. Malo se informisite o tome da je grad Zivinice mjesto za pozeljeti da zivis,radis,osnujes porodicu. Da imas sve u svom gradu ali znaxi bukvalno sve...i onda dodje Tarik da se napravi budala i pokusa ponizit nekoga...
Kad radis i boris se svugdje moze da bude mjesto za pozeljeti. Sta cu citat o njemu, hocu da vidim sta je napravio, a nesto ne vidim🤔
Najjače mi je ovo kad “emancipovane” seljačine iz komentara vrijedjaju nekoga zbog pripadnosti nekoj stranci i zbog imena ili što znaju sve o čovjeku, njegovom lutanju itd, a nisu ga nikad sreli! Pa žalosno stvarno! Vide druge a ne vide sebe!
sdO glOvudan.
ljudi su iskreni muslimani i nisu mogli podniejt ponižavanja provincijalca iz zenice
pa sta rade "iskreni muslimani" na predstavi koja se zove sex I glad? valjda se prvo informises o tematici predstave, a ne da kolutas ocima I tipkas po telefoni dok predstava traje.
LJUDI; TARIK JE PROVOCIRAO JASNO KAO DAN!
Kad cujes da mu je ime Began sve ti je jasno.
Predstava bez veze
Jao smetaju mu pogledi, koja je to glumčina.
A ja predstave i govana
Gledao sam predstavu, kao i ranije Tarikove slične nastupe, ali ovo je jednostavno LOŠA PREDSTAVA! Nemam ništa protiv njega, njegove spontane fore dok vodi kviz su mi super, ali Udo Špricnmaher je potpuni promašaj i čudno mi je da mu neki drug to nije rekao.
Ne kontam fakat šta je ovom Tariku...Čovjek ga gledao poprijeko i sad mu to problem...Nisi jarane smiješan...
Čuj imena, Began...
Pa funkcioner pa mislio da mu je mjesto i na predstavi, sto ocigledno nije! Cackat telefon mozes i kuci, nasjeces Begonna koso, rakija i lagano!
izgleda gradonacelnik malo zalutao u pozoriste😂😂takva nam realnost,a ne bi me iznenadilo da je kao i Haso kad je otisao u pozoriste, pa ga Huso pitao: Haso kako je bilo u pozoristu?? kaze Haso ma dosadno,dosadno jedino sta mi se svidjelo na kraju predstave djelili kapute. --- -ja dva uzeo😂😂