Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko Human da praviš PR i reklamu od Toga Kada dajes desnom rukom nemoj da ti zna lijeva za to
Ne serite. Ne valja vam kad ne cujete da je dao a kad da sto je obznanio. Narodu niko nikad ugodio nije.
Wow. Utjelovljeno dobročinstvo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ko ga poznaje dobro zna da je to zaista onda nerealno veliki gest jer njegova marka kad ispane odmah vodu nadje na ledini
Hahahahahahahaha
Djesi humanitarac, de nam reci ispadsju li tebi marke?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A koliko je platio Klixu da ga reklamira? :)
Vjerujem da je dosta takvih gesta, moja strina nam je tek pred kraj života priznala da joj je Dino plaćao troškove terapija i lijekova dugo, dugo godina koliko se borila sa rakom, uključujući putovanja do BG, smještaj i sve što joj je trebalo. Rekao joj je da će on snositi sve što se tiče njenog liječenja dokle god ga bude. A ona mu dođe tek malo dalja rodica...
Jaooooo,bas je human.Puce metla ko top.Sto ne uplati od jednog koncerta zaradu nebi ni osjetio.Nek uplati za djecu i mladost koja skuplja pare za operacije da bi nastavili da zive.Sramota da se objavi i daje publicitet za lijek u apoteci.
Nista bez javnosti???
Ima jedna divna izreka * Ne dajem zato sto imam vec imam zato sto dajem *
Ovo je svakodnevnica kad dodje dijaspora.
Hebo nanu sine,da ne povjeruješ u ovu priču,ne sluti ovo na dobro
dobro chifut dadne ista svom gradu koji ga je napravio zvijezdom, ima toliko para moze bolnicu napraviti i da mu ostane da mu unuci unuca zive od koliko je zastekao. Da ima imalo ljudskog u sebi napravio bih sarajevu makar nekakvu muzicku besplatnu akademiju ili pomogao muzicarima hiljadama instrumenata iz svog dzepa. On te pare zaradi za jedan koncert chifut nasmijani. NULA OD PATRIOTE a na foliranju patriote medju prvima.
ma dajte molim vas , nije valjda
Nije moguće.taj nikada pare 'ne nosi' sa sobom
Da sam ja platio ili neko drugi dali bi klix objavio
Ma sta kazes platio lijekove e o cemu vi pisete fuj
Jao sta naroda ima da id svoje bijede drugome plati nesto u hajr a vi njega poznatu licnost kujete u zvijezde
Sve Dino vaki naki,a vidi covjeka gromade. Izvalio se skoro 50km.
Wow!!!