Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Savsim neumjesno... pa djeca takodjer gledaju. bljak
Seve je za ova dva lika institucija, klošari obični
Kakva dva odvratna šhupka. Phu!
seve ne stidi se svi smo vidjeli
Haj boga ti, tebe roda donijela, nije ti se mama jahala sa babom.
očito su obojica isfrustrirani bijednici bez istinskog smisla za humor , posebno sam iznenađen Sašom Lozarom , mislim wtf
Sve normalno, pornićarka i budale.
Saša Lozar je veća pizda od severine, a ovaj plisko mali je sad bio na televiziji, još u nedilju i niko ga jikad hiše neće vidit na pozornici. Šta će oni pričat severini. Drago mi je što Sašina karijera nije uspjela.
Nadam se da će dobiti jedan muški degenek. Pa neka se onda malo zapitaju čime su to oni zaslužili. Pa kad se ponašaš kao neotesana seljačina, onda trebaš dobiti jednu vaspitno-obrazovnu.
Ko sta radi Severina dijeli jaja
Mrle, što ga ne patosira na licu mjesta tctctc
Stoka nevaspitana.
Ovaj prvi je problematican samo ako imas nastran mozak, nije nista lose i seksisticki rekao, a drugi je seljacina obicna… podrzavam obojicu protiv Severine 🤙🤙
Djeca nam se smiju moj Reufe.
polusvijet, šta reći, valjda hoće da budu duhoviti
Saša mislii da je još na story super nova
Ponekad pomislim koliko je Republika Hrvatska ispred nas. Onda vidim ovako nešto, ruku na srce desi se to često, pa pomislim ma ne, mrtva trka.
Nadam se da ova dva klošara nemaju djecu, žensku pogotovo. Fuj
Ko će im napravit djecu kad su oni pizde!!!
Garant sokirana, jer ovolika jos nije u rukama drzala, pa pomislila da nije nesto propustila, jer ako su jaja ovolika kolika li je onda ona stvar??? A ona ne zna i nije jos to isprobala.