Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne interesuje nas
Glumi momče,glumi, mani se politike. Šta si očekivao poslije onakvog obraćanja predjedniku, oskara popularnosti??
Sada bi Bošnjaci iz Sarajeva koji rade u odgovarajućim branšam trebali angažovati ovog heroja koji ima muda da ispred ugroženih Bošnjaka u Srbiji javno kritikuje diskriminatore na vlasti.
Šta je ovdje puno sendvićara Vučićevih što komentarišu...
Uvek si dobrodosao Ammmmare. Treba uvek neki klovn da se sunja u blizini
Dotični je verovatno smatrao da treba i seriju da režira pošto uči jednog predsednika države kako da se ponaša
Losi glumci nemaju sta da traze u dobrim serijama
Sad idi kod Šolaka da ti finansira serije i daje honorar pošto pljuješ u bunar iz koga vodu piješ. Nisi ti nikakav glumac već ološ nezahvalni.
Pa laj i dalje na onog ko te hlebom hrani ološu. Srbija i gradjani vam finansiraju serije i daju vam honorare. Što ste vi glumci nešto iznad nas. Za ovog glumca nikad čula.
Takvi koje hrani Srbija a oni je blate I pljuju nisu nigde dobro došli.