Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota da jedan klix ne prenese vijest o obiljezavanju godinjice stradanja Bosnjaka na Bijelom Potoku 1992.
ubijen samo zbog toga što je Bošnjak i musliman
Kakve mi komsije imamo a opet isto. radimo
Ne znaš ti šta znači ubiti grad Ne znaš ti bauke kaljavih rovova Ne znaš ti šta znači spavati sad Kad sklopim oči… Ništa… Osim tih krovova... Balašević Vjerovatno najbolja antiratna pjesma sa ovih prostora.
Sto brisete komentare za ovakav zlocin,nije valjda da ste ravnodusni,stavite se u polozaj ovog covjeka pa ce te skontat,sta su monstrumi radili obicnim ljudima,vjerovatno si mlad ti sto odredjujes sta pisemo pa nisi svjestan zlocina i zlocinaca.Ove sto su ovo pocinili nemoze povrijedit niciji komentar,bez obzira sta u njemu pise.
mirni razlaz? kako da ne ...