Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S kime je Jovana zatrudnila onda....?
S tvojom mamom
Znam sa ću dobiti kritike,ali ovo je žalosno da polusvijet koji se nekad zvali ,,dvorskim ludama,,sad su postale tzv vip ličnosti i postali uzori po svemu i oni nam kroje sudbine, bogami je ovo žalosno
Ko je mlada a ko mladoženja
Jedan od najboljih BH glumaca definitivno
Divno za vidjeti. Sve pohvale
skontali ova dvojica kako doci do para izgleda, lukavo
Cime se budala ponosi pametni se stidi. Voli svoju porodicu muskarac zenu, zena muza i svoju djecu i budi ponosan na njih.
Znao sam da je gay i jovan i bogdan
Izgleda da im slabo ide karijera pa malo da skrenu paznju na sebe..
Ovaj SFF treba zabraniti.
kakve gluposti nam poturaju kao bitne vijesti, daj Bože da sve ovo izdrobi na dobro.
zjbncj
Od hrvatskih glumaca trebalo je da dovedu Filipa Juricica mozda njihov najzgodniji glumac, barem je svojevremeno to bio. :)
Novo normalno...
Čime se ponose?
Pa cekaj mislite Goran ili Bogdan?