Zajedno i glume
28

Goran Navojec o svojoj partnerici: Ona je meni najbolja glumica na ovim prostorima

D. J.
Foto: V. D./Klix.ba
Foto: V. D./Klix.ba
Nakon svjetske premijere na Sarajevo film festivalu, komična drama Danisa Tanovića ''Nakon ljeta'' sinoć je prikazana u Splitu.

Film govori o mladoj ženi Maji, koja dolazi na udaljeni otok kako bi riješila pitanje obiteljskog nasljedstva te u vrtlogu novonastalih emocija, kroz niz nepredviđenih situacija, mora se suočiti s pitanjima iz svoje prošlosti.

Među glavnim ulogama našao se hrvatski glumac Goran Navojec, koji je utjelovio načelnika na otoku. U filmu se pojavljuje i njegova dugogodišnja partnerica Marija Škaričić.

''Ovdje se mi u filmu ne susrećemo, ali imali smo priliku raditi nekoliko filmova i ona je stvarno meni najbolja glumica, ne samo u Hrvatskoj nego i na ovim prostorima kako mi to kažemo. Divno je raditi, bojali smo se kad smo imali priliku prvi put raditi skupa, međutim probili smo led i prekrasna je kolegica, osim što je prekrasna žena, čovjek predivna je i kolegica'', rekao je Navojec u razgovoru za In Magazin.

Foto: Matija Habljak/Pixsell
Foto: Matija Habljak/Pixsell

Par o svom privatnom životu ne govori često, a rijetko se mogu vidjeti i zajedno u javnosti.

Inače, Navojec je 13 godina bio u braku s koreografkinjom i plesačicom Larisom Lipovac Navojec s kojom ima i sina Grgura.