Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hebana, nedohebana
Rijetko odvratna žena, je li mizogeno ako jedna žena to kaže drugoj??!🤣🤣
Upravu je covjek Bgm !
Kako se kaze?...sto je trazila to je i dobila.Covjek pokusava objasniti a ona uporno odbija da shvati pa svaku drugu rijec prekida gdje nije moguce voditi normalan razgovor.
Koja fufnjara.
Lijepa žena pa glupa, tako on vidi žene
Ipak nije skontala :)
Kako bi ga Emela pojela za ručak da joj je nešto ovako rekao. Sažvakala i pljunula. Live u emisiji. Ružan, glup, još i šovinista.
Pa vukla ga je za jezik
Ja sam očekivao da će ga izbaciti iz studija, ali iskulirala je blago rečeno.
Nevjerovatno antipaticna zena
Bravo Nevene nek si spustio papanku gdje joj je mjesto
Jestel vi primjetili da su vam 90 posto vijesti iz Srbije i Hrvatske,govorili to vamy išta ili ste zabili glavu u pjesak ?
znaci da je njgova zena ruzna ili sta `?
Balkan je pun ovakvih nadobudnih pajsera koji su umislili da su neki faktor. Cudi me da mu je kao moderatorka dopustila da i jednu dalje progovori.
Nazalost takvih kao ti je sve vise
Druže, poklopi se i šuti. Zajebo si stvar.
Covjek je apsolutno u pravu…
Jest za krkane poput tebe i te koji su ti lajkali plusom.