Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je svugde u svjetu na svakom koraku licemjerje..
Bosnjaci su dobri mhalasi..puno pricaju, malo rade, a uzimaju sakom i kapom...bez trunke morala...eto pogledaj koliko njih zakida drzavu na pdv racunima, a svaki glumi velicinu neku....
Koja god država ima kokoš na zastavi nije u vinklu. To bi samo nešto otimalo, širilo, nametalo. Isti su i Srbi i Albanci. I jedni i drugi prave grimase rukama, mlataraju zastavama gdje stignu, ubjeđuju druge o svojoj premoći, otvoreno zagovaraju zauzimanje nekakvih amebskih postojbina, nikad zadovoljni.
zasto ti je stalo da ides tamo gdje te ne postuju i ne vole..zar ti je malo BH, Makedonija, CG, dijaspora.. je li ti malo????
Malo Vulin da zamaze oci svom narodu. Ide sad opet neki ustupak Kosovu. Priznali im table sad ce pasos
Sarajlija zato u zagrljaj dočekuje one što su ga snajperom 92ge lovili ko divljeg krmka.
Malo onaj chetnik Ognjen ami G digao frku kopajući po njenoj prošlosti, jer mu se uživo u programu popišala po emisiji i to je to. Selma, Rita volimo vas..
Iskren da budem, ja mislio ona se vise i ne bavi muzikom, dok nisu poceli ovi natpisi oko zabrane ulaska
Kakva zastava "Velike Albanije". To je zastava međunarodno priznate države Albanije. Prefiks "velika" postoji samo u glavama srba kada je u pitanju Srbija, a onda to spočitavaju albancima, da sebe prikriju.
Ujedinjenje Republike Srpske i Federacije BiH u novu entitetsku zajednicu: Federacija BOSCH (Bošnjaka, Ostalih, Srba, Cigana i Hrvata) ?
Baš me briga za Selmu Bajrami i sve one koji je slušaju bilo iz BiH ili Srbije, a čini mi se da takvih ima i u Hrvatskoj.
Ako te nije briga zasto onda komentarises? Glup komentar!.
Bojkot koncertima...
I sam Đoković je protiv Vulina i njegovih nametnika .
Koliko smo mi zatucan narod
selma jaca od pola srpskih pjevacica
Osiromaši narode i nacionalizam će da svijeta