Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest naso gdje ce nastupati. 91. u BL 30 000 Hrvata, danas 3 000, Bošnjaka 29 000 danas 7 000... Svakodnevnica u tom gradu je red bez kraja ispred javne kuhinje, urusena bolnica, prljavo porodiliste, industrijski kisik, Dodikova mafija, zelenastvo, narodnjaci i papanluk... Jad i cemer ukratko.
Pjevati u gradu koji je etnicki ociscen, u kojem vlada netrpeljivost prema muslimanskoj religiji i bonjacima, koji ne prihvata drzavu kao svoju. Graso pao si ko covjek, ko pjevac si svakako nula.
Kad je njega zaplahlo 35.000 zadaha na bijeli luk i slaninu ... U sebi je pomislio (isto mi hrvati) 🤭
Banja Luka najljepsi grad u Bosni i Hercegovini.
Misliš zadovoljan pazarom, boli njega k kako je nekom bilo a novu