Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjevaj Halide samo nemoj pricati ...
😂🤣
Halid prica o vremenu kad je pjevo u Jugosalviji. Tada je bilo jako tesko doci na muzicku scenu. Halid je i posle rat punio dvorane sirom ex-yu. Napravio je hitove koji jos uvijek traju i nisu od onih pjesam sto traju par dana.
svim 3 bosancima je Juga sigura
Kako volim ovog čovjeka, kralj, legenda...
Morao sam da se registrujem I ostavim komentar Dragi ljudi Mozete kritikovati svakog pevaca sa ovih nasih prostora Ali reci bilo sta ruzno za Halida Beslica Stvarno nema smisla Halid je vrh pevac I kao covek Zdravi bili
Čovjek sa željeznom Jetrom!!!Legenda
Prodao se pravoslavnim Turcima
Pjevacina svog vremena, hitove nizo i danas se sluasju i uzivaju ali vreme je uzelo svoje, godine pa tako da se pati sad kad pjeva i bekovi ga izvlace maximalno, nek si ti nama ziv i zdrav!
Halide, želim ti dug život i da ga proživiš u zdravlju i veselju.
Hoces i ove godine otic Covicu u Mostar, da mu pjevas za krsnu slavu Halide?
Krsne slave ne postoje u Katolika.
Vazda je bio kmet srpskih zelja