Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zenski Enis Beslagic
vjerovatno ce uskoro i doktorirati i dobiti zvanje Dr influenserka...koja smo mi jad i bijeda da moramo ovako nesto citati
Hejteri na aparatima. 🤪 - 🤣😂🤣
Kakve su ovo tonovi karmina u posljednje vrijeme, pa usta spram lica izgledaju kao čmarovi spram gu(z)ova.
E zaista bih volio biti dzokej.Hana bi mi bila omiljena ....................
Jel i ova Hana iz Gorazda ko Laka i Aziz Gluščević Zisko.
#opetnaofirnija
#opetnajofirnija*
haj sve influuencer i ta sranja su realnost danasnjice al kad hana mahalusa pocne da govori tjedan, tisuca, ono u cwmu je fora?? to je jezik koji govore u Zagrebu, sigurno se niko nece od njih naljutit ako kazes sedmica ili hiljada, i sigurno je njima prirodnije od tebe cut da tako govoris nego da pokusavas govort na silu.
Bravo Hana, cestitke!
dobila nagradu najljepseg konja u bih
Kako je lijepa, može u englesku na utrku konja
Zarada i promocija na mrtvoj osobi pa zatim izigravanje moralne vertikale
Neka vide djeca kako i kad si nehljeb možeš zaraditi
Hu iz ju?
Čuj društveno odgovornog influensera...