Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ce isto reci i za more u Hrvatskoj, preskupo je....
Koliko vidim ovo je cijena samo za apartman. Dakle 3000 i nesto eura samo apartman za 4. To ti je 400 i nesto eura po danu? Toliko vala ne kosta ni u Hr apartman uz more osim ako nije neki D luxuz u pitanju. Kuce sa bazenom uz samo more usred sezone su oko 250 eura dan.
Kako su glup hajahahahaahah hit
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kritike vise nego relevantne. Moji peijatelji i mi vec par godina skijamo u Italiji. Kad kazemo koliko nas kosta ljudi ne mogu da vjeruju. Cijene na BH planinama su previsoke.
Slažem se
Moze im se, jer sada se skija da budes vidjen, drustvo urbanih pacenika, a ne zato sto se skijanje voli….Mada i Hana potice iz tog kolorita.
Od cega se odmara?
Inace je oblatim kad god je clanak o njoj, al ovdje se slazem sa njom, hana danas si postedjena od negativnog komentara
Kobilja glava pušila po čaršiji za sitan novac
Ja sta je vijest na ovom portalu...
Ja sta je vijest na ovom portalu...
Cijene kod nas u odnosu na standard su inace sulude, pa vecina stvari jeftinije izadje u Austriji gdje niko ne radi za 500-1000 maraka ko kod nas
prije 20-tak godina na bjelasnici dnevna karta bila 18 KM i komplet polovna oprema za skijanje se mogla kupiti za 200 maraka, skije s vezovima, stapovi i cipele, ko je htio bolje od toga i kupovao je bolje, al nije bila ekskluziva... sad dnevna karta 50+ KM, a sestogodisnja djeca sto dodju na skijanje imaju na sebi po 2000 KM opreme koju ce prerast za godinu, to dovoljno govori o kategoriji stanovnistva koja trenutno moze ici na skijanje...
Ovaj njen naručeni i plaćeni članak ne mjenja činjenicu da još uvijek nije vratila kobili glavu.
I dedo ti je skijao na italijanskim Alpama.
Prvi put da moram priznati da ima pravo
Hana je potpuno u pravu.
Ponuda i porezanja, cista ekonomija. Ili za ulicare, svaka roba nadje kupca. Svi se zale na cijene, pa prestanite placati i umanjice se. Ili idite u Italiju, ali ti onda treba karta do Italije….
Kako da pokažem svima kako živim ofirno sa ciframa i po.erem se po svojoj rodjenoj zemlji. Hana:
U pravu je 100% sa ovim, inace je ne mogu smisliti