Komentari (292)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba li komentarisati osobu koja SAMA ZA SEBE kaze "opet najljepsa"? Da li ti je poznat pojam "skromnost"?
Evo i naša kobila otišla navijat....njihahahahahhaha.....
Sreca sto Je kamere nisu prikazivale u prenosu.
Vrati konju glavu
Hana bona, jesi li cula kako predsjednik te drzave ciju reprezentaciju ti tako podrzavas, na najgrublji nacin negira genocid u Srebrenici? Ili se sa takvim mentalitetom zelis pridruziti zenama koje su u drugom svjetskom ratu po kafanama i bordelima sjedile okupatorskim vojnicima u krilu? Razmisli malo!
J....a Vas Hana ! Koji je ona k...c pa da pišete o njoj... ili ako bar MORATE pisati napišite da je to "sponzorisana" objava !
Jebi ga Hana hrvati samo gledali u tebe nisu se mogli skoncentrisati na igru i izgubise. Sad im se moras nekako revansirati.
Kakav je ovo zeton to je nevjerovatno
Da nisu kakve konjske utrke kad je ova otišla?
Poraz zagarantovan, gdje ce ovaj nazadluk ista dobro donijeti…
Kvisling ravaku.
Navukla je nesreću na cijelu ekipu. Teško onome za koga ona navija
Alahu dragi pomozi joj da nadze put prema štali
Jos se nije skinula ccccc
Jel i Džeko došo matičnu mu državu podržat 🤣🤣🤣🤣🤣
MZ Kobilja glava