Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hana živi i fura svoju priču, a mi pišemo komentare po Klix-u. I ona je kao dalabu, a mi pametni?!
Pa u svijetu kojem vladaju budaletine, ona je jedna u nizu a mi komentarisemo jer izjavama vrijedja inteligenciju
Totalno neskladan par iz aviona se vidi da je lik iz drugog tabora i da mu je ona paravan.
Šta mene interesuje jeli brak između njih mogao propasti ili nije.Tako je u svakog u životu.Dali voli seks ili da nije nevina i druge gluposti Niko ni mene ne pita jel mi brak opsto i volim li gluposti sto njegova supruga prica.Moja intima zivota je za mene i suprugu i nikom je ne trebam pricati.
To me bas zanima
Ova ima dobru stelu kod admina
Vrati doratu glavu
Zasto se mora iznositi private stvari javno na facebook itd... sretna u braku super zadrzi za sebe tvoja sreca je u tvojoj kuci sa svojim covjekom..., ovo sto radi/rade 99% brak je u krizi !!
i ovaj ce zavrsit kod nekog bbc kao i deen. poslije hane, zene ti se ogade.
Na serijatskom vjencanju mozes postaviti uslov da te mora pitati u slucaju drugih zena. Ja ne znam zasto sam ovo procitao, a kamol' zasto komentarisem
Koga briga? Koliko li je platila za ovaj članak?
buraz ja ti se divim
Ona vječito glumi žene nekim likovima koji život provode u ormaru, a žene ih ustvari uopšte ne zanimaju.
Neka dočekaju i 100-godišnjicu, ali ne pišite o osobama čija je duhovna arhitektura niskogradnja....pridajete im značaja praveći bozanstva od njih
ZENSKA DJECO, NEEE OVAKO Ovo je propast
Zaboli me treca noga za njih
Ne mozes po serijatu imati zena koliko hoces, Hanči, nego 4. Zasto nam naglašavaš da voli to sto voli, pravdas ga..