Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da je danas najlakše do para doći gujcom
Ona do para, a vaše umotane kćerke do šporeta nekom majmunu koji će ih čitav život maltretirati. Jebiga, svakom svoje.
Harise, kad kcerka ili unuka Cece Ražnjatović slave rođendan ?? Zaokruži te datume u kalendaru, da ih ne propustiš i slucajno ne prekineš tradiciju.
Da nije takav autošovinista i da joj je usadio išta od normalnih bosanskih vrijednosti možda se ne bi ponašala ko prostitutka sa 19 godina.. al jbg Beograd, pare, splavovi.
15,000 lajkova i 25 komentara, Hare nemas se sta brinut nije ni jedna stvarna osoba ovo vidjela
Skontala mala zivotno pravilo: cerka poznatog pjevaca+ guzica+ instagram= para! A o moralu se moze sutra drugima palamuditi....
tradicionalna bosanska kuca i celjad Dzinovic.
Tabula raza.
saso mange
Ma sta si joj ti reko jado jadni ? Sceri nemoj to radit i dade joj 5000€
Pola gujce, vreća para, cijela gujca four seasons
Mala ko avion a vi bi je u feradzu... pihh
To Si je trebao puno ranije nauciti
Lijepa mlada djevojka, nek se slika, a kome se ne sviđa neka ne gleda. Ne vidim problem. Pa ne biste svi imali prošlost sa štekovima playboy magazina da vam nije bilo milo gledati ove razgolićene kako kažete.
Hajmo biti realni danas 90% cura radi isto sto i ona, pogotovo ove sto bolje izgledaju, ali o njoj se prica jer joj je Haris otac, ne znam ni jednu da nije u nekom trenutku krenula da izbacuje atribute po instagramu jer je tako najlakse privuci paznju, sto brze sto jednostavnije
Bolje si od Zaima prosao. Lik pucao iz pistolja kad mu se sin rodio, i sad mu ga ugljesa puni 24/7 😂😂😂
hahahahahhahaha
Hjooooj Dzino moj...dobro si prosao. Pogledaj malog od Magic.Johnsona
Zavrneš joj pipu sa parama, pa ce sjedit u kući i nac kakav posao.
Koga interesuje šta radi Vučićeva podguzna muha?
Kriva drina se ne moze ispraviti