Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majstore, zena te nabila, prihvati to i ostavi malo dostojanstva.
Neka se pokupi sa Draganon Mirkovic, zajednicke turneje, malo ovo ovo, i eto kesa i sretnog zivota
nije ona njega nabila nego ga varala i on podnio zahtjev za razvod
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ostavite to u krugu porodice, dosadni ste
Ocito ga pitaju novinari, a covjek je kulturno odgovorio. Nije pljuvao po njoj samo rekao nemaju sta vise. Posteno
Koji ce mu svakako, bolje bez takvih
Dosta si ba i ti g000zio, odmori malo pusti mlađim
Eh sto ne mogu ove starkelje... Sta si majstore ocekivao??? Moras da prihvatis da si star, crko mirdzija i prihvati... Bome ona mlada ko od brda odvaljena... Ti si Harise moj mogao i tada da nadjes neku tvojih godina ili 5 godina mladju... Ne nego eto sasvim slucajno 30 godina razlike... Nije prirodno... Ne opravdavam ni nju... Ali brate prvi si poceo!
Toliko je misli na nju, da pola sata prica o njoj
*ne misli
Sad opleo kad je i Melinu drugi, pa što Brko nisi prije 10 ili 20 godina tako pricao, lijepo ti bilo? Ti si znao koga ženiš i koliko je mlađa, nego si htio da imas trebicu u krevetu i pored sebe i nije ti nista znacilo da li te voli ili voli tvoje pare... Bolan, otiđi u centar za zdravo starenje i pronađi srodnu dušu sa kojom ćeš piti čaj i šetati, skini šešir s glave...
Kakve veze ima sto je mlađa? Očigledno je imao nešto što je njoj trebalo i obrnuto. Vjerujem da je mogao i on mjenjati dalje za mlađe jer financijski dobro stoji, ali nije i ostao je vjeran njoj i porodici.
Ovog pravo razvod pogodio. Ne sreće te žena bivša kralju. Nije ni na sud htjela doći. Nemaš čak ni priliku da se mimoiđeš.
Dobar MILF
stari dedo samo se provaljuje, bolje mu je bilo kad vec ima para da odleti u Dominikansku republiku 2 mjeseca na odmor da restarta glavu
Obriši nos sa sto eura i nastavi dalje...bas mi je tesko zbog njega, hiljadu ovakvih ceka da uskoci u šemu sa njim ovakvim nikakvim ali para je tu ...isto i dragana mirkovic...mozda najbolje da se skontate ...
Druze sa 50 si mazno curicu od 20 zamisli se imas kcerku od 20/jel to u redu i koliko su zrele osobe sa 20 god, pa si joj utrpo djecu oduzeo mladost, sad je malo izasla iz okova tebe stigle godine ona milf i to je to...nema tu pino matematike
Jel mu makar šešir ostavila
Sta sad baljezga brko, guzio je mladju dobrih 20 godina u braku a sad bi i ona nesto mladje da handri, kad je dosla do para i moze joj se a on omatorio.... live and let live.
Hare moze jos mladju.
Bas gledam godine ona 43 godine a on 73 g sta reči koju poruku poslati
Ona ko vila u najboljim godinama i opet maznula milionera . Kapa dole !!! Varao je citav zivot javno i sad kad je on prevaren , ona kriva i nevaljala . Zena nece da ga spomene a on samo o njoj prica i pljuje po njoj . Dala mu je mladost i rodila 2 djece , sada vec odrasle … Razvodi su normalna stvar sta je problem ? Jel mora ostati s nekim koga ne voli vise odavno ? Pa nismo u 16tom vijeku .
Melina Melina koli je tebe duhno
Oprostiću joj sve, nisam ja Supermen... 😂