Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek pravio face da ispadne smijesan, a drugom rukom drzao rukav da se ne isrplja od glinu il koji je vec materijal u pitanju. 82 godine ima I hoda sa rukama u dzepovima, da mi je imat njegovi motoriku u tim godinama
Usao je u studio kao momak.
Kakve gluposti. Covjek ima 82 godine. Sta ste ovekivali?
Čovjek ima 420 godina, šta očekujete bebu?
Sasvim normala lik legenda
Dabogda ja ovako bio sjeban u 82 godini.
Za ovo se kaže: Izgleda odlično s obzirom na svoje godine! 90% ovih što misle da Ford "ne izgleda dobro" će puno prije osamdesetih super izgledati, ali crvima.
Adrenohrom loš i nikakav
novinarčina
moderna i pfizer imaju razne nuspojave. nista nije iskljucivo.
Sta je ovo ljudi, svi nesto se brinu ili su zabrinuti :D Dajte pustite se suplje :)
K'o da je Trojkaš.......
RbihsroljoGOOVEEDDDDDDOOOO, ma,jbo tisvo jumamu
Tvoju i sve i jedno hrvatsko dijete
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A počeo je i da ćelavi, nikako nije dobar znak..
Covjek pridrzavao ruku jer nema oslonac za potpis.. pokusajte se potpisati a ne oslanjati ruku na sto/papir :) koj nebuloze pisu ljudi
Čovjek ima 82 godine, šta bi, trebao skakati skokove u dalj? 82 godine. Ja toliko neću ni dočekati, a kamo li biti mobilan u njegovim godinama.
Cuj zabrinuo ih neizgleda dobro covjeku 200 godina
legenda
ovaj svijet je lud totalno, ostavite ljude da stare sa svim propratnim bolestima