Nije bio uvjerljiv
1k

HRT-ov novinar postao predmet ismijavanja nakon javljanja iz Izraela: Junački reporter

N. O.
Screenshot/HRT
Screenshot/HRT
Reporter Hrvatske radiotelevizije postao je predmet ismijavanja na društvenim mrežama nakon svog javljanja iz Tel Aviva.

HRT-ova ekipa koja uključuje Petra Vlahova, Stjepana Kotarskog i Stjepana Betija iz Izraela izvještava hrvatsku javnost o sukobu, a upravo je Vlahov nakon javljanja u Dnevnik 2 privukao pažnju, ali i izazvao brojne šale.

Naime, reporter se javio sa zemlje tvrdeći da su on i ekipa upravo "svjedočili jednom od raketnih udara Hamasa na Izrael, između Aškelona i Tel Aviva".

"Nekoliko raketa palo je u našoj blizini. Morali smo odmah izaći iz automobila i sačekati da prođe raketni udar", kazao je.

Ipak, na društvenim mrežama su posumnjali u istinitost njegovih tvrdnji nakon što su u pozadini kadra vidjeli pripadnicu izraelske vojske i još jednu ženu koje sasvim mirno stoje.

Također, Vlahov je na sebi imao otkopčan šljem, ali ne i pancir s natpisom PRESS koji svi reporteri u ratnim zonama nose. Pored neuvjerljivog svjedočenja, neke je na društvenim mrežama podsjetio na lik Smucala iz crtanog serijala "Leteći medvjedići".