Poslala upozorenje
56

Hrvatska pjevačica doživjela traumatično iskustvo: Migrant je fotografirao moje dijete u parku

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hrvatska pjevačica Nika Antolos koja se proslavila kao jedna od članica grupe "Feminem", opisala je na svom Instagram profilu neugodno iskustvo koje je doživjela na dječjem igralištu u Zagrebu.

Naime, kako je objasnila u objavi, primijetila je migranta koji je fotografirao djecu, a među njima i njenu desetogodišnju kćerku.

"Jučer je na dječjem igralištu migrant (da, migrant, kome god to smetalo) fotografirao djecu, među kojima je bilo i moje dijete. Srećom, uočio ga je otac jednog djeteta, uzeo mu telefon i obrisao sve fotografije uz rečenicu: 'Ako te ponovno vidimo, neće biti dobro'. Naravno, rekla sam to nježnije od njega. Hvala Bogu da jesam jer da nisam, ne bih više hodala svojim nogama. Ako vi ne pratite ko dolazi u našu zemlju, ako ne zaštitite našu djecu, mi ćemo. A kako ćemo to učiniti, to je samo naša briga", napisala je vidno potresena pjevačica.

"Kruži puno neugodnih priča o migrantima i ne vole da to izlazi u javnost. Oni neće otići. Moramo li djeci od deset godina i manje kupovati suzavce ili će država štititi barem više od njih?? Ne smijemo dopustiti da obzirnost prema njima utječe na njihovo djetinjstvo i nevinost. To je sve. Bože daj im mir… I nama!", dodala je.

S njom se složila i kolegica Samanta Rajhard.

"Da, da… Cugaju! Kao čeka da se zaposli? Trebao mu je polomiti mob!", komentirala je ova 33-godišnjakinja koja očekuje drugo dijete.

Mnogi su je podržali te su joj se zahvalili što je "napokon neko od poznatih osoba progovorio o problemu o kojem se inače šuti".