Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova Antolos (staro hrvatsko prezime) je tipična moderna pojava: stalno želi biti u centru pažnje, slika se redovno polugola, ne propušta priliku naglasiti svoje kršćanstvo, a evo šta je objavila na Instagramu: "Hvala Bogu što Hrvatska nije pobijedila na takozvanoj Euroviziji. Ne mogu ni zamisliti da bi dogodine u Arenu došli neki izvođači soltonisti i tako obeščastili tlo naše Domovine." Tako da sumnjam da je čitavu ovu priču izmislila.
Svake godine na hrvatskim plažama policija uhvati mnoge koji zaista fotografišu djecu: Austrijance, Nijemce, Čehe, Engleze... Ali, avaj, u pitanju su bijelci, Evropljani, kršćani, čisti i umiveni, sve sami dobro odgojeni ljudi, pa ovakvim antolosicama ne smetaju takvi slučajevi. Ne vidjeh da pozivaju po Instagramu na samoorganiziranje naroda radi odbrane od strašnih evropskih turista.
Antolos je jako slično imenu Anto. Baš bi moglo biti hrvatsko prezime, ali je grčko pošto je cura grčko-hrvatskih korijena.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Naravno, rekla sam to nježnije od njega. Hvala Bogu da jesam jer da nisam, ne bih više hodala svojim nogama." Hajde sto ne razumijem AI-prevode, vise ne razumijem ni originale. Je li do mene?
Tipični f a š i z a m i r a s i z a m promicatelja europskih vrijednosti. Kako l i c e m j e r n o
Ma to je on snimo mamicu djeteta ,pa onda čeka
Fini su ti migranti to su jedno zlato
Velika "vjernica"...
Pa zato je ne vodi u park i na more jer ima razni pačenika a nemora znaciti što neko slika ili gleda u djete da je pedofil malo pretjerujete a to za slikanje ti baš sigurna slikao djete pa kad si sigurna pozoveš policiju..
Ne dolici traumaticnom iskustvu odmah sa dozivljenim u javnost izaci. Obicni populizam.
Ja sam isto dozivio traumaticno iskustvo lad sam vidio Hrvatskog premijera Plenkovica da se slika na Bosanko Hercegovackom mostu i to na nas racun.kredit od tog mosta ce vracati nasa djeca ne Hrvatska
to je kod njih normalno, vjera mira i ljubavi.
Da li misliš na budizam, kršćanstvo ili hinduizam? U Hrvatskoj je najveći broj migranata iz Nepala, Filipina, Indije...
Koje baljezgarije.
Lol
Wow
Jako si bitna!!!! M A R Š
Čikn...