Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi influenseri niču ko gljive poslije kiše : )
Zar je istina da žene javno bez srama iznose svoj prljavi veš, svoju najdublju intimu, svoju porodičnu privatnost, da se svima pokazuju i cmizdre u kameru, o čemu se dođavola radi?
O onome sta prosjecni covjek citavog zivota cuva i trpi u sebi a nema hrabrosti da otvoreno prica o tome nebil prevazisao to to sto ga zakopava u mjestu u zivotu. Da bih covijek napredovao mora odbaciti 'staru kozu' i umjesto prihvatanja uloge zrtve shvatiti da je put napretka prihvatiti padove kao izazov za ucenje i napredak radije nego prihvatiti padove u zivotu kao nesto stalno sto ce ga ukopat u mjestu i monotonom zivotu jednog konformiste.
Nikad chuo za nju nit me briga i za druge tzv. influensere!
Koga boli q
Imaju li nase kasirke mentalno zdravlje?Imaju li zene na trznicama mentalno zdravlje? Imaju li higijenicarke mentalno zdravlje? itd itd IMAJU LI TO ZENE PO KOJIMA OVAKVE UMISLJENE REDOVNO KAKE I ISTRESAJU SE ?!
Sve je dobro i da se popraviti. Al ako počneš druge optuživati za svoje stanje tada ti nema spasa, krene dubioza.