U društvu slavnih
44

Ivana Knoll i dalje "žari" Miamijem, zabavljala se u separeu s Jasonom Derulom

N. C.
Ivana Knoll
Ivana Knoll
Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll zaplesala s pjevačem Jasonom Derulom na njegovom koncertu. Koncert je slušala iz VIP lože.

Nakon što je na nogometnom prvenstvu u Kataru privukla pažnju svjetskih medija i prikupila tri miliona novih pratitelja, Ivana vratila se u Ameriku te se dobro zabavlja u Miamiju.

Na društvenim mrežama Knoll je objavila nekoliko snimaka s koncerta na kojem je maksimalno uživala. U nekim trenucima na snimcima se može se vidjeti pjevač koji nije skidao osmijeh s lica.

Ivana Knoll pleše sa Jasonom Derulom
Ivana Knoll pleše sa Jasonom Derulom

Ivana je u klubu nosila kratku crnu haljinu sa resicama i različitim ukrasima, a dekolte na haljini naglasio je njezine grudi.

Nakon SP-a u Kataru ona se ne prestaje kretati iz kruga slavnih. Tako se nedavno pojavila i na glomuroznoj zabavi Leonarda DiCapria koja je održana u Miamiju na Floridi, u restoranu Papi Steak. Tada se grlila i pozirala s Drakeom, a zabavu je napustila sa Jamiem Foxxom.

Knoll je ranije otkrila da je i Novu godinu slavila u društvu Jamieja Foxxa kojeg je nazvala "dobrim prijateljem", a mnogi su je zbog toga ismijali na društvenim mrežama.