Navijačica Hrvatske
41

Ivana Knoll na Instagramu i u realnosti: Fotografije s tribina pokazuju kako zapravo izgleda

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ivana Knoll prepoznatljiva je po svojim oblinama i golišavim izdanjima na tribinama, a dok se hvali uređenim fotografijama na mrežama, u realnosti se njen izgled ipak razlikuje.

Ivana Knoll je najpoznatija navijačica hrvatske nogometne reprezentacije, a postala je prepoznatljiva po provokativnim modnim izdanjima na tribinama stadiona.

Knoll je pratila obje utakmice Hrvatske na Evropskom nogometnom prvenstvu, a pojavila se u očekivano izazovnom navijačkom ruhu.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Također, na društvenim mrežama se pohvalila fotografijama, a ono što se da primijetiti jeste da se one razlikuju u odnosu na ono što su zabilježili fotografi.

Foto: Marko Lukunic/Pixsell
Foto: Marko Lukunic/Pixsell

Naime, dok njene obline djeluju besprijekorno na fotografijama s Instagrama, ona koju je zabilježio Pixsellov fotograf pokazuju i kako ona zapravo izgleda u realnosti.

Knoll je postala i DJ te je u Bildovoj fan zoni tokom utakmice Njemačke i Škotske bila u ovoj ulozi.

Podsjećamo, Knoll je privukla veliku pažnju na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2022., a o njoj su se raspisali i svjetski mediji. Od tada, osim nogometa, prati i druge sportove, a u međuvremenu se počela baviti i muzikom.