Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada je narod davao podršku hiljadama ugrožene djece u Palestini, neki su pametovali da učesnici skupova ne vide situaciju unutar svojih avlija, nego se, tobože, previše brinu za narod hiljadama kilometara daleko. Pa, evo, sada ne vidim slično, iako je dijete živo, zdravo i obzebijeđeno u svakom slučaju.
Realno neka su. Ne znam cemu suosjecanje s nekim za koga znamo kakvo je prizemlje i dno. Primitivci nam cine javni prostor. Dno fkt
To je ljudska zloba, normalno je to. Ako ste vec htjeli reklamu, trebali ste izbrati neku lijepu knjigu, izaci kada vidite Severinu i pokloniti joj, slikati se sa njom, objaviti na Facebook-u i eto ti reklama. Ali ne, to bi zahtijevalo nesto i od vas, a ovako mozete kriviti citav svijet za sta god vas proganja i maltretira danas...
i ovi hrvati budalwtine zesche a sve europljani jes al u krcu
Zamisli ti se kao "bavis" knjigama i kao rezlultat sve te ucenosti nazoves knjizaru Bookara. Zasto ne biti posve inovativan, pa ne nadjenuti ime inspirirano njemackim ekvivalentom Buchara?
svi se nesto okomili na ovu Severinu
Ne znam cime su je vrijedjali?da je slikala se pred njihovim izlogom...
kad nemas nikakvih argumenata onda drugoj strani kazes 'kako je tvoje misljenje jadno'
ali je kod vas uzimala knjigu kamasutra. to ne govorite.