Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle rođena u Ukrajini. Nikad ništa sa Izraelom nije imala dok nije pobjegla iz Ukrajine zbog rata. Ali ne smeta joj ratovati protiv djece u Gazi koja su generacijama tu. Kako ovo nazvati?
Nazvati zelja za krvi. Druga stvar je ovo sto kabirijev kliks radi. Odvratno je.
Gdje nadje da je rodjena u Ukrajini hahahaha, samo je sa roditeljima u sestoj godini odselila u Rusiju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odrzavanje licne higijene sa ovolikim noktima je upitno a kamoli ratovanje.
hajde Mehdi, vakat je davno bio...
Mozes ga malo i musti
Ti sa njima ne mozes rukovat ni ku*cem
Poliranje cjevi glavni zadatak
Bolest.
Žao mi je, slomit će nokte ako je stvarno regrutiraju i pošalju...
Eden u paklu rata.....
Mislim da ce namastiti puno cijevi
More čistiti pištolje eventualno.
Bolesno
Koliko li ce ona B E L E G I J A da naostri.
Komentari sluzenje vojnog roka je obavezno u Izraelu, a ona ide kao pjevacica i nikakve veze nece imat ni sa oruzjem ni sa ratom. Da su bar kod nas uveli obavezan vojni rok ne bi nam 90% mladih sjedilo i natezalo nargilu po citav dan i pisalo glupe komentare po Klixu
E sad zamisli da je tih 90% mladih obučeno da rukuje oružjem.
ljudi i jesu ukinuli vojni rok da se ohladimo malo i to svima na Balkanu a i nema se para za odravanje vojske a jos i regrutaciju i obavezni vojni rok potrosile se kazu konzerve i zalihe konzervi iz 50/60-ih nema se cime vojska hraniti! valjda zato imamo Nato tu da nas zastiti ako bude interes za to
Kakvo oružje kakvi bakraci ona ide drugim povodom da potakne muske da imaju sta radi, tbj kud svjet ide da li ce ovi ratovi stati vise!!!
ide da dize moral vojnicima
Da cisti pistolje vojsci da se sijaju :)
drzi se ti noktiju, tiktokica, :) da nece biti evo "vidi ubijaju neduzne civile" ...
Pa i ubijaju neduzne civile