Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci ti si rađala ili mu prodala djecu za novac ???
"Rodila sam mu djecu, normalno da mi je davao pare" cesto ovo cujem od zena, sta nije uredu s onima koji to kazu, jesu li ti djeca samo nacin da dodjes do para, jesi ih samo njemu rodila ili si i sebi, ovako nesto da musko izjavi sahranile bi ga feministice, zaista odvratan komentar
I to nas zaboli neka stvar. Poslije njanjanja nema kajanja. Dosadni ste više s tim debilima.
U komentarima sve žene kojima muž nikad nije kupio poklon, a one sve same zaradile i dovele muža u svoju kuću i hranile ga. Bravo žene! Prestale telenovele koje ste gledale dok niste radile, pa ste krenule pljuvačinu po ženi koju ne znate.
Da je ta neka Melina najgora ili najbolja, sebi je. I eto vi kokoši "znate" iz kojeg razloga se cura od 20 i kusur godina udala. Niste pisale kad je nju starac oženio, a ne ženu svojih godina. Žene su oduvijek bile najveće zlo prema drugim ženama. Neka svakoj bude onako kako želi drugoj ženi.
Kome si djecu rodila, samo njemu??? Pa nisi surogat majka. E stvarno ne kontam.
Ova će za dvije, tri godine završiti u Farmi.
Rodila si djecu ali čiju. Više ti je ćerka vidjela golih igrača Zvezde nego njihov trener u svlačionici. Sin na oca. Od vas 4 ne može se sastaviti jedan normalan insan.
sta god da napisem, izbrise mi se. #%@% vas ta sloboda govora ako se samo dozvole komentari sa kojim se redakcija slaze
Cudoviste.
Droca ostaje Droca i nakon dužeg vremena
a jest posmramljena u pm.....pa i budala zna da sponzorusa nema ni stida ni srama ni morala..ko je barem jednom u zivotu imao neki doticaj sa nekok sponzorosum, taj to zna
Harise ne blamiraj se, nije to mangupski. Imao si brutalnu ženu tolike godine, rodila ti je djecu, prošle emocije pomiri se, budi muško. Bogami ti ovo dobronamjerno kažem.
Haris se buni sto je melisa nasla momka kao da je njega taslacio a ne nju
Sramota i showbiz, ne idu skupa,,,,
Da li Fuad Backović Deen ima torbicu od 5000 Eura kao što ima Melina.
nego Hare pRovjeri ti DNK
Haris se samo ofire i sramoti sa onim izjavama, nedorastao čovjek