Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogana narav. Mladi momce, ako imas izbora, gledaj prvo sta joj je u glavi i kakav ima karakter, nemoj da te ponese vanjstina. Jer, zaplakaces.
Ben je normalan čovjek poput Piquea, više voli Reno Tvingo nego ove po vampir ene bake...
Dala do znanja da je otvorena za nove veze.
I..... vrijeme ide.
I ..... v
frajer se trazi, grud se vadi
Neće da se diže na J.lo više neznam šta mu je.
Izdrži Afleče
Božanstvena je!
Kli..kteruša
Dobra je djeni, 3v3kn0 bi je
Sto vise godina to manje odjece, tako je u show biznisu lol
Pacenica
Lord of rings
mogla je vala i gola. prolazi i njen voz i umjesto da se skrasi promijenila muževa i muževa. nijedan ne valja. ili ona ne valja?
Ocajna postala
ma zena gori, realno.
kako nema gace ocigledno klix jos nije vido gace bez drski sa strane vec staro preko 10 godina samo pokriva najbitnije izm edu noga ostalo je visdljiva ali ono najvaznije je pokriveno
Napucala se jeste, ali lice joj je utučeno skroz. Sjaj u oku ne nadomjesti sva šminka svijeta.