Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dođi na branje maline pet dana, borovnice, gljiva, paprike, krastavice, i pakovanje svega, smijaces se kao mr bean
Ona koliko god da ima godina bice broj jedan zenska. Cuj ne ide joj od ruke. Jedino ako nije srecna tj. bez ljubavi jer sve finansijski mozes imati osim ljubavi (one prave).
bas tuzno i zalosno
ko je ona ?
Žena žarila i palila godinama i ovi se sada skorojevići našli nju da komentarišu, da mi je vidjeti kako vi ljepotani izgledate
U pemziju djevojčice, vrijeme ti je#
Ma dajte. Ljudi poput nje su osigurani za zivota. Apsolutno nikakvo mjerilo nije sjediti u jeftinijem odjelu. U istom avionu leti svako. Zena je brend. Sve na njoj i njeno je brendirano.
POZDRAV! Umjesto gubljenja vremena na citanje ovakvo nebitne vijesti, pogledajte video o YUGI 45 i dajte podrsku za slicne stvari, tj. zapratite ovaj edukativni youtube kanalu. HVALA! https://youtu.be/Ed6FqJ7vdXM
jako bitna informacija novinaru, mnogo si radio dok si dosao do nje, primjeti se nivo tvog intelekta
NIJE SREĆA PARA PUNA VREĆA
vec belegija ko noga junecaaaAAAaaAAAaaAaAAAAaAAA, ne mogu ni pare ni slava to kupiti
Postaje baba lagano.
Sta je za njih losa ekonomska situacija? Ako leti avionom u ekonomskoj klasi?
Izdrzi Jenny
I bogati placuuu i njih ljubav necee nisu samo siromasii rodjeni bez srecee
stavila mrežu na glavu i prosipa pamet kroz nju