Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi pjevaci vozaju crveni ferari samo Esad Plavi
Svi puše bijeli ronhil samo Esad Plavi
Sto bi rekle Bosnje, masala. A sad kupi strace po Sarajevu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
I koje će dijete danas imati ambicije da postane ljekar, inžinjer, pilot, kada svaka uš prekk instagrama, yt, dilanja i šverca drigom dođe do lake i ogromne zarade.. Neko izgubi na barbutu milion, a neko nema novaca da jede, da se liječi ili preživi.. Fuj, u kakvom svihetu živimo.. Da hoće smak svijeta!
naslonio se na tudji auto, marketing
Lik je americki trend donio na Balkan i to golemo naplatio, i svaka mu cast sto je stao rame uz rame sa imena kao sto su Raf, Noizy i slicni. Budite i vi inovativni pa mozda kupite jednog ovakvog. Samo ipak lakse je ljubomorisat po komentarima kao sto se vidi iz prilozenog..
Sta je ba dno sto je covjek sebi kupio Ferrari, svaka cast bratu, odlicno, oovo je primjer mladim lijenguzama kako treba raditi i truditi se sam a ne kukat i sra#t na debilixu cijeli dan, iz nicega dosao do Ferarija bravo Jala, ja koliko zavidnih i posranih ljudi ima. Dobra mu je muzika nek slusa kome se slusa, o ukusu se ne raspravlja.
kad prodaš dušu, ne mogu je napuniti svi Ferarriji svijeta
Ma iskreno neka je, ne smeta mi. Neka momak uziva u nagradi za rad, nikad mu nisam volio muziku noti cu voliti ali cijenim ga kao biznismena, prilagodio se trzistu i uspio.
Sva bijesna auta po gradu Minhenskih tablica sa 3 slova su Šmrkova. Ovaj Ferrari, G klase, Q klase, S klase itd.
Babo mu kupiom
Omladina bez morala slusa se buba i jala
Pa nisi ti Boki UTF on bar vozi licno svog Ferrarija na BH tablama a ne stranim
Auuuu sto je raja ljubomorna u komentarima. Muzika mu jeste za malu djecu, al je lik utrefio, marketing je cudna stvar. Mora mu se priznati da je uspio, u smislu uspjeha kako je definisan u nasem drustvu, a to je da imas para da ne crncis. Na stranu to sto starijima izgleda malo smijesno i paglu sve to.
Vidi Jasmina sto se snasao..
To je onaj što radi sa drogom i dobija publicitet. - Na stranu muzika i njena kvaliteta
Jel ono pilav na njemu jede?
"Svjetsko a naše"??? Živi bili šta je ovdje svjetsko osim blamiranja???
ZASLUZENO