Manekenka i voditeljica
79

Jedna od najljepših Hrvatica proslavila rođendan, pratitelji joj poručuju: Izgledaš duplo mlađe

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jedna od najljepših Hrvatica svih vremena proslavila je rođendan, a mnogi su joj u komentarima poručili da joj godine ne mogu ništa.

Iva Jerković, nekadašnja manekenka i televizijska voditeljica, prigodom 42. rođendana objavila fotku na Instagramu, na kojoj pozira u seksi crnoj haljini, crnom sakou i cipelama u špic u obliku srca, a u ruci drži crnu torbicu.

"Kroz život pleši, pogriješi i slatko se nasmiješi", napisala je u opisu fotografije, a ubrzo su se u komentarima zaredale brojne rođendanske čestitke, ali i komplimenti.

"Sretan rođendan, najljepša si", "Godine su samo broj, ti si dokaz", "Predivna Iva", "Sretan rođendan najljepša i najdivnija moja", "Izgledaš duplo mlađe", samo su neki od komentara, a čestitkama su se pridružile i neke poznate osobe poput Sandre Perković, Fani Stipković i Nine Badrić.

Podsjećamo, Iva je osim uspješne manekenske karijere bila i voditeljica brojnih projekata na televiziji, a natjecala se i u showu "Zvijezde pjevaju".

U februaru 2020. godine tada 38-godišnja manekenka rodila je kćerku Rinu koju je dobila s 15 godina starijim partnerom Josipom Antićem Zefom.

Iako su u vezi dugi niz godina, jako drže do svoje privatnosti. Skoro ih se nikad ne može vidjeti zajedno u javnosti, a Iva rijetko priča o njemu.

Iva se ističe po tome što je krasi prirodna ljepota, a to je dokazala objavom fotografije svoje majke koja je bila jednako lijepa u mladosti.